Okta Admin Pro by SaaS Aid

Solve your IT support Okta account requests from within Zendesk

Preview image of app
Preview image of app
Preview image of app

Detalles de la aplicación

Funciona con
Support
total de instalaciones
Less than 5
Autor
SaaS Aid
Versión
2.0
Precio (USD)
Multiple plans available

Las aplicaciones se instalan directamente en su cuenta

Planes y precios

Account Based Pricing

Free 14-day trial, then $100.00 per month

Features * Reset Okta user passwords * Manage Okta groups & apps * Reset MFA factors * Clear sessions * Suspend/Unlock/Deactivate users

Support * Self-service * Email support

Agent Based Pricing

Free 14-day trial, then $2.00 per agent, per month

Features * Reset Okta user passwords * Manage Okta groups & apps * Reset MFA factors * Clear sessions * Suspend/Unlock/Deactivate users

Support * Self-service * Email support

¿Tiene instalada la aplicación?

Nos gusta recibir comentarios. Sea el primero en escribir una reseña.

Consiga su aplicación en el Marketplace

Descubra lo que hace falta para que su aplicación llegue a las estanterías digitales